7/5/11

Historia del TAGSFANSXAT

Hola gent, aqui l'Alba amb una super noticia, els arqueolegs has trobat un antic manuscrit que dictava l'historia del tags fan xat. Aixo demostra k la mateixa historia ja ens dictava juntes a les 6, i, si no hos ho creieu, aqui teniu   el k dictava el manuscrit:

Des de els principis del temps, de les primeres llunes, apareixerant les dictades i es cumplira la profecia. Les sis noies que, tal com dicten els més antics manuscrits, tenen l'historia escrita. Neixerant separades, per families diferents, el pou de la diversió les unira i les donara a coneixer entre elles. Començarant com unes simples amiges, que en el temps crearant la rel de la vida i cavarant el pou de la sabiduria.


La resta del foli era il·legible. M'he mirat el manuscrit unes cuantes vegades, jo crec, que el pou de la diversió pot ser la web del tags (pot ser). El k no he entes el el de la rel de la vida i el del pou de la saviduria.... pot ser k alguna de les dos coses sigui el blog, aquest blog, però i l'altra? Ho sera k encara no ha pasat, hi queda per escriure...

ªlba

2 comentaris: