29/5/11

Campiooons de la Champiooooons:)

Heeeey! 
Aqui macarroni! haha:)
Bueno nois i noies! 
A que no sabeu de que va avui l'entrada?
Va sobre una cosa que va passar molt bona i molt important! Sabeu què és? Us donaré unes quantes pistes:
1=)La va guanyar el Barça
2=)Van marcar Pedro Messi i Villa!
3=)És la màxima competició
4=)Vam jugar contra el Manchester United!
Ja sabeu què es???
Jo si que ho sé!!
És la champions!
Nois i noies! que ahir el nostre Barça va guanyar la seva 4ª champions! i avui ho celebren al camp nou! amb rua i concert inclòs! El concert és el de la Shaki, el de Monjuïc i hi aniràn toots!
Bueno jo nomès volia fer un petit escrit per tot l'equip:
Barça,
aquesta és la 4ª champions de la teva història. L'hem guanyat tots, jugadors, staff, presidència i afició. Cada un ha posat tot el què ha pogut però entre tots ho hem aconseguit i l'hem guanyada al lloc on vam guanyar la primera.
També hem de donar gràcies a l'staff tècnic, sobretot al mister, sense ell, no hauriem arribat aqui. Per a mi, aquesta champions, és una de les més importants. També dono les gràcies des de aquí al Tito Vilanova i a la resta de l'staff perquè han fet una gran feina aquesta temporada.
Aquesta ha estat la primera champions del nostre president, el Sandro. Gràcies Sandro per tota aquesta temporada, t'admiro moltíssim! Ets un gran president, així que et desitjo el millor en aquest gran club, tu també hi has posat molt per aconseguir aquest títol!
Ara bé el que més m'agrada d'aquest escrit, la part dels jugadors. Cada jugador té la seva pròpia dedicatòria.
- Victor Valdés: Gràcies a tu, ja que ets un gran porter, hem aconseguit arribar fins aquí. Felicitats pel trofeu Zamora!
- Dani Alves: Gracias por todo Dani, ya sabes que me rio mucho contigo, gracias por ser como eres.
- Gerard Piqué: Geri, gràcies per tot, gràcies per ser com ets, gracies per ajudar-me sempre, gracies per ser sempre al meu costat, gracies per tot en serio, testimo moltissim ull bonics! Ja saps que tu mareixes tot això i més però, també tinc que parlar de la resta de jugadors.
- Carles Puyol: Puyi, gràcies per ser el nostre capità, gracies per ser tan bona persona, gracies pels teus gestos tant de professional com de companyerisme, gracies per deixar-li aixecar la copa a l'Abidal! T'adoro!
- Xavi Hernàndez: a veure què puc dir del meu Xavii, noi ja saps que ets el nostre cervell per això som els millors. Gracies per tot noiet.
- David Villa: David, es tu primera champions en toda tu carrera y se que ultimamente estabas gafe pero siempre seras nuestro Guaje!hahaha:)
- Andrés Iniesta: Andres, gracias por ser como eres, eres una de las piezas clave de este equipo.
- Bojan Krkic: El meu nen bufó! Bojanet del meu coor! Que no se que dir de tu, ja ho saps toot, vas marcar l'ultim partit de lliga i ara el Valencia et vol fixar però ja saps el què penso jo d'aquest tema ooi? però bueno, ara deixem això per un altre moment i ara hem de gaudir, disfrutar i celebrar aquesta champions! Testimo Molt♥!
- Leo Messi: Ya sabes lo mucho que te admiro no? Bueno ya sabes que para mi eres unico y que no hay nadie como tu, que tu eres nuestra unica pulga y que eres inhedito.
- Jeffren Suarez: Jeffrenzito de mi corazoong!haha:) gracias a ti logramos nuestra primera manita ya que tu marcaste el ultimo gol! Gracias por todooh.
- Jose Manuel Pinto: Eres el portero de la copa del rei y nuestra banda sonora: porque somos los mejores bueno y que?...
- Javier Mascherano: Que puedo decir de este gran jugador, solo puedo decir que me sorprende verte jugar de defensa, ya sabes que siempre seras el jefecitoo.
- Seydou Keita: Mi jugador afrikanense! ya se que no siempre juegas de titular, pero siempre seras un jugador mas.
- Sergio Busquets: Que puc dir de tu maco, que ets un dels meus jugadors preferits i que ets molt guapo? pero a part de això, vaig trobar tope just el que va decidir al uefa, que poguessis jugar la final, una bona decisió! Testimo Molt Sergio!
- Pedro Rodriguez: Pedrito ets canari com els platans!haha_:) Ets un craack!
- Milito: Siempre estas lesionado pero has demostrado ser una gran persona. Te queremos.
- Maxwell: La verdad que no puedo decir mucha cosa de ti pero si una cosa, eres muy buena persona!
- Ibrahim Afellay: Ibi, ya sabes que tequiero mogollon noo? Eres una persona increible y eres simplemente un amigo que se le puede contar todo.
- Adriano: Adriano, solo hace una temporada que estas aqui y ya tienes la primera champions! Eres un crack tioo!
- Eric abidal: Eric, ja saps que sempre he estat aqui des de lu del tumor del fetge ooi? Ets una gran persona, quasi no hi ha ningu com tu!
I mister, gracies per tot! T'adorem!


Nois, ens heu demostrat que sou un gran equip, sou un equip que guanya junt, que perd junt, que quan un ho passa mal els altres l'apoyen, com fan uns gran companys. Això és ser un bon company. Sempre esteu al costat quan algu ho necessita, quan l'iniesta va marcar el gol del mundial, quan va ensenyar la camiseta que deia: "Dani Jarque, siempre con nosotros", avui a la celebració, el Puyi duia una semarreta que deia:"Anims miki" i quan van operar l'Abii de lo del fetge, tots vam estar amb ell! Això és tenir esperit de companyerisme. això és el que us fa diferent de la resta d'quips, a part de jugar en equip i fer pinya, jugant al futbol professional.
Sou increibles, no hi ha paraules par descriure-us! Sou genials♥!

Bueno només em falta dir una sola cosa i la més important:
FELICITATS CAMPIONS! us ho mereixeeu!

Espero que us agradi i paseu-se sii?

Vull comentaris!!!

Idooiiaaa#


Kollage:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada