21/4/11

BARÇA 0-1 MADRIID TT

                                                                                                                                           

Holaaa!!! Uus parlaa aletaa de pollastree(Mariaa Rivaass)!! Kuaan de teemps oii? Stiic liadaa amb els exàmeens i totees akestees coses,perkk jaa s'apropeen les competenciees basiikees!!TT Menys temps per mii!










Buenuu,al k anavaa...K ahiir va seer el Barça VS Madriid!! Ells nostree ekiip va jugaar de maravella...Nomées,k el Cristiaanooo,ens hooo va fastidiaaar!! Els estavem marejant...Ells no la tocaveen kuasii...Però el creguut d'en Ronaldoo la va agafaari i esclaar...va marcaar!!


Peròo noiis & noiees,hi ha una bona noticiaa..Al Sergioo ramoos,fent el tonto,li ha caiguut del buus on ho estaveen celebraant i ha caiguut la copaa!! L'autobuus l'ha aixafaat,i la ha deixadaa més plaanaa k una pizza!!! Es notaa k la  copa no vool estaaar amb ells ;)
Buenoo,akii us deixuu el videooo...
Ja s'apropaa el diaa de la Rosaa i el llibre...Li regalareu algunaa cosaa a algúu?? Jaja,jo no creec que regalii ni k rebi xDxD
Unaa altree celebreacióo k s'aproximaa es el meuu aniversarii i el de la Albaa!! El meuu ées el dia 28 d'Abril,i el de l'Alba,el 29 d'Abril!! Les duees feem 12 anys...Kinaa kasualitaat ;P

Buenuu,ho vaaig deixaant,k se'm faa llaarg!!Petoons a toots!!
::..:Merii:..::Sabiondaa'shh&Nocilleraa'ssh&Xateree'ss SEMPREE!! :D(L)
TAGS SEMPREE OII?? 

3 comentaris:

  1. Meriiii♥
    Si em passses una foto teva et fare una sorpresa ite n'estic preperant una latra...ke flipes! T'agrada el Bojan ooi?¿ Bueno si és aixi va mlt bé!
    Aquest Sergio Ramos...És molt patós! llavors es queixa que els del Crackovia se'n foten d'ell però es que es la bomba! jajja! La foto me la passes per correu pel gmail sii?¿¿

    petooons:)

    iDooiiA♥

    ResponElimina
  2. Per cert m'he deixat de dir que a mi com a minim em regalaran 4 roses, l'any passat ja em les van regalar, una de vermella, una de groga, una de blava i una de diferents colors!
    petooons:)

    iDooiiA♥

    ResponElimina
  3. Kiin morruuuu!!!Amii sempree me la regalaa el meu pare...i només unaaa!!! Araa et passu la fotoo...tindrée k buscaar una bonaa xDéee!!Seguur k magradaa la sorpresaa!! I si...MENCANTA el BOJAN!(bababababbabaa)
    Petooonsssssss
    ::..:Merii:..::

    ResponElimina